Home » Over mij

Over mij

Wat zou je willen weten over mij? Wat een lastige vraag is dat altijd………
Ik ben Adaja, ik ben getrouwd en heb 2 dochters, we wonen in Vlaardingen waar ik ook mijn bedrijf heb. Mijn partner en jongste dochter hebben een vorm van Autisme en de laatste jaren ben ik heel intensief bezig met Autisme, deels door onze gezinssituatie, deels door mijn interesse voor mensen die Autisme hebben.

Ik ben van oorsprong Ziekenverzorgster en heb in diverse verpleegtehuizen gewerkt. Daarna ben ik in een ziekenhuis op de Spoedeisende Hulp gaan werken, dit werk heb ik 8 jaar gedaan. Het laatste jaar werkte ik ook als secretaresse van de Raad van Bestuur. Nadat ik ontslag heb genomen om voor onze dochter te kunnen zorgen ben ik een HBO opleiding gaan volgen voor APS Therapeut. Dit is een speciale therapie voor pijnbestrijding.

Doordat de zorg voor onze dochter toenam ben ik na 3 jaar gestopt met mijn eigen bedrijf, wel heb ik dat met heel veel plezier gedaan en erg veel geleerd in die periode. Na 5 jaar full time thuis gezorgd te hebben ben ik begin 2015 begonnen met de opleiding Autismevriendelijke Coach bij de Autisme Academie (Auticomm). Deze opleiding heb ik in juli 2015 afgerond. Ik heb veel geleerd van mijn eigen dochter en andere mensen en kinderen met Autisme. Ik kreeg regelmatig de vraag of ik ook mensen/kinderen met Autisme kon begeleiden, maar daar was ik tot nu toe nog niet aan toe.

Maar nu ben ik naast ervaringsdeskundige dus ook gecertificeerd Autismevriendelijke Coach. Ik heb inmiddels een breed netwerk opgebouwd en houd mij constant op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg voor mensen met Autisme. Ik heb diverse cursussen gevolgd o.a. op gebied van autisme en eetproblemen.
Verder heb ik een AGB code waarmee ik als Zorgaanbieder binnen de WMO en Jeugdwet mag werken. Sinds begin 2018 ben ik ook SKJ geregistreerd.

Laat vooral de drempel niet te hoog zijn om hulp te zoeken, op de eerste pagina vindt u het  mailadres. Ik kom altijd een eerste keer vrijblijvend langs om te kijken wat de hulpvraag is en of ik daar iets in kan betekenen. En als dat niet zo is kan ik u doorverwijzen naar andere instanties/collega’s in de Autismezorg.

                                    Selfie